Copywriting SEO webteksten

Over jezelf of je bedrijf vertellen kan lastig zijn. Hoe maak je jouw klant duidelijk wat je precies doet, en waarom ze jou daarvoor moeten inschakelen?  Wat maakt jouw of jullie bedrijf zo speciaal?

Met een objectieve blik help ik je dit in kaart te brengen en uit te werken tot SEO geschikte webteksten die passen bij jou en je doelgroep, en die naadloos toe te passen op jouw website en andere kanalen. Mijn schrijfstijl wordt doorgaans als 'sprankelend' omschreven: ik hou van korte, bondige maar heldere teksten die lekker weglezen en een positief gevoel achterlaten. 

SJERRIN LOGO(no background)-2.png
Stomydo - Website Introduction-2.png

Case: Stomydo®

Voor de nieuwe website van Stomydo moesten er teksten met meer 'gevoel' komen. Het product dat ze maken neemt namelijk ontzettend veel ongemakkelijke problemen bij stomadragers weg, en geeft ze een beter gevoel over hun stoma en hygiëne. 

Samen met de webdesigner dook ik in de wereld van stoma's, en verzorgde ik maar liefst 11.000 woorden aan nieuwe Nederlandse én Engelse tekst, helemaal SEO proof en goedgekeurd door een panel van klanten.

 

 Benieuwd naar het eindresultaat? Check dan www.stomydo.com

Laat mij jouw verhaal vertellen

Op het gebied van tekst zijn er allerlei mogelijkheden. We kunnen helemaal 'from scratch' beginnen, of bijvoorbeeld een bestaande tekst herschrijven zodat deze beter past bij het doel dat je voor ogen hebt. Naast Nederlands schrijf ik ook in het (Brits) Engels, en heb ik ervaring met schrijven voor medische en technische bedrijven, dus kan ik ook met wat 'drogere' materie overweg. 

Wat dat allemaal kost? Dat hangt natuurlijk sterk af van zaken zoals de hoeveelheid tekst, de aangeleverde input en een eventuele deadline. Doorgaans reken ik een uurtarief van €55,- á €65,- (excl. BTW), maar meestal is een offerte op maat beter van toepassing. Die vraag je geheel vrijblijvend aan door contact op te nemen.