top of page

Projecten & Portfolio

Van zonnige kampeerblogs tot technische leaflets - met mijn expertise kun je alle kanten op. Hieronder een kleine greep uit de projecten die ik inmiddels heb afgerond. 

Stomydo mockup.png

WEBTEKSTEN | SEO | SOCIAL MEDIA 

Stomydo

Voor de nieuwe website van Stomydo moesten er teksten met meer 'gevoel' komen. Samen met de webdesigner dook ik in de wereld van stoma's en verzorgde ik maar liefst 11.000 woorden aan nieuwe Nederlandse én Engelse tekst. 

BLOGGEN | REDIGEREN

ANWB

Lees je graag de kampeerblogs van ANWB? Ik verzorg er regelmatig met plezier een artikel over (onder andere) kamperen, dus het kan zomaar zijn dat je er een 'Sjerrin original' tegenkomt! 

ANWB logo.png
Malika portfolio.png

SOCIAL MEDIA

International Interim
Paralegal Desk

Malika deelt de kennis en ervaring rondom haar vakgebied graag op LinkedIn. Samen met een grafisch designer vormen we een team en maken we tweewekelijks een informatieve en treffende post over de ins en outs van paralegals. 

WEBTEKSTEN | SEO | SOCIAL MEDIA | PR

Bumbles

De oprichters van online snoepwinkel Bumbles en ik hebben de webshop 'from scratch' opgebouwd. Alle teksten voor de producten, banners, advertenties en social posts nam ik voor mijn rekening - uiteraard 100% SEO proof! 

Bumbles logo Sjerrin.png

Deze organisaties gingen je al voor

Heb jij een vraag op het gebied van tekst, vertalingen en/of content? Neem vrijblijvend contant op om te kijken of we een match zijn!

bottom of page