top of page

Copywriting & vertalingen

Laat mij jouw verhaal vertellen!

Investeer in je communicatie

Naast bovenstaande acties is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Ik werk meestal met een projectprijs, maar een uurtarief is ook een optie. Neem gerust contact met me op en we bespreken, geheel vrijblijvend, jouw ideeën en wensen. 

DSC03262.jpg

Laat mij jouw verhaal vertellen

Over je bedrijf, je dienst, producten of jezelf vertellen kan lastig zijn. Hoe maak je jouw klant duidelijk wat je precies doet, en waarom ze jou daarvoor moeten inschakelen? 

Wat maakt jou/jullie zo speciaal?

Met een objectieve blik help ik je dit in kaart te brengen, uit te werken in teksten die passen bij jou en je doelgroep, en die naadloos toe te passen op jouw website en andere kanalen.

 

Ik ondersteun bedrijven, MKB'ers en ZZP'ers bij het aanpakken van content klussen waar ze zelf niet aan toe komen, of de kennis niet voor in huis hebben.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Content kalender opstellen en bijbehorende social posts en/of nieuwsbrieven aanleveren, plaatsen en analyseren

 

Webteksten en beeldmateriaal vernieuwen & (SEO) optimaliseren, om daarna gelijk toe te passen in CMS 

Bestaande teksten checken en redigeren, óók in het Engels (mind you, ik was ooit Engels docent dus geen enkel spellingsfoutje ontgaat mij!)

Engelse vertalingen, zonder dat de originele tone-of-voice en boodschap verloren gaan

Nog helemaal niets op papier of geen idee waar je moet beginnen? Ik doe een algehele contentcheck, stel een plan op en voer het voor je uit

bottom of page