SJERRIN LOGO(no background)-2.png

Over Sjerrin

Jij en je bedrijf maken of doen iets waar jullie goed in zijn. Zo goed zelfs, dat alle focus naar de dienst of het product gaat dat jij en je bedrijf leveren. 

Een website heb je al, maar je wilt dat deze beter gelezen wordt en daar zijn frisse, nieuwe, relevante webteksten voor nodig. Misschien maak je allerlei toffe dingen mee die je graag in een blog wilt bijhouden, maar heb je daar simpelweg de tijd niet voor. Kortom, qua content heb je een hele wensenlijst, maar niet de tijd of de skills om het uit te voeren. 

Met Sjerrin ontzorg ik bedrijven & zzp'ers bij het aanpakken van communicatie- en contentklussen waar ze zelf niet aan toe komen of de kennis niet voor in huis hebben. Win win, want zo kunnen we allebei tijd besteden aan de dingen waar we goed in zijn én die we het allerleukst vinden!

Over Sharon

Met een klein omweggetje ben ik hier terecht gekomen. Ik begon namelijk ooit aan de Lerarenopleiding Engels in Sittard; hoewel ik een goede feeling had voor taal en het in elkaar zetten van lessen, was klassenmanagement niet zo mijn ding.

In 2015 besloot ik een switch te maken naar de opleiding Communicatie in Eindhoven. Daar bleek ik helemaal in mijn element, zeker wanneer ik stage mocht lopen bij TU/e en er dankbaar gebruik werd gemaakt van mijn Engels. Binnen 2,5 jaar haalde ik mijn diploma en begon ik mijn carrière als Community Manager bij een Virtual Reality startup, en later als Online Marketer bij een technisch marketingbureau. 

Ondertussen ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik er al een aantal leuke projecten op zitten. Daarnaast werk ik een deel van de week als marketing medewerker bij Staco in Reuver. In mijn vrije tijd besteed ik aan bloggen en bijhouden van het allerleukste blog van Nederland: Caravanity. Het heeft even geduurd, maar ik ben precies waar ik wil zijn!

DSC02935.jpg
DSC03304.jpg